Billeder fra klubbens arrangementer i April - Juni 2020

2020-06-30 – Tur til Kalø Vig

Det var den første dag i sommerferien, og vi var friske og frejdige på vej til Hune By Night, hvor Mercedes 450 SL’eren skulle udstilles ved Kulturhuset/Skulpturparken sammen med en hel masse andre veteranbiler. Vi var lige kørt ind i rundkørslen i Hune, da Ole udbrød: “Hvad i alverden sker der nu? – der er ingen servostyring!”. Mødestedet var heldigvis parkeringspladsen ved Spar/Aldi lige ved siden af rundkørslen, så Ole fik bilen styret ind i en parkeringsbås, fløj nærmest ud af bilen og fik fronthjelmen op. Der var vand over alt på remme med videre, og det var vandet, der var skyld i den manglende servostyring. Vandpumpen var gået! Hvad gør man så? Heldigvis ved Ole lidt om biler, så han lindede lidt på kølerdækslet, så vi sammen med de andre biler kunne køre ned til Kulturhuset/Skulpturparken, og efter en rundtur i parken og dejlig gratis middag, så kunne vi også køre hjem til sommerhuset.

Resten kan læses i klubbladet.

Ole og Ulla, Støvring

2020-06-21 – 50cc – Køretur fra Gadbjerg

Der findes desværre ingen beskrivelse af dette arrangement.

2020-06-11 – Velo – Opstartstur

Som alt andet, så blev opstarten af vores afdeling for Velo knallerter i april, udsat på grund af Corona. Det betyder selvfølgelig ikke at det er aflyst, vi springer bare direkte ud i det med køreture. Veloafdelingen er både for Velo Solex og Velo Vap knallerter. Det er planen at der også laves værkstedsaftener/dage, da mekanikken er noget anderledes end almindelige knallerter. Vi har lavet reklame for den nye afdeling både lokalt, landsdækkende og på nettet. Jeg har en god fornemmelse for at dette projekt bliver rigtig godt. Jeg tror vi rammer en niche, som der er behov for. Der er mange Velo ejere derude, der brænder for den lille Franske knallert. Det er undertegnede og Ejner Noe, der er tovholdere på projektet. Vi har haft et par småture, og gjort os nogle erfaringer omkring hvordan sådan en Velo opfører sig. Jeg er selv positiv overrasket over hvor godt sådan en Velo
egentlig kører.

Resten kan læses i klubbladet.

Henrik Bygholm

2020-05-06 – Grundlovstur

Grundet coronaen kunne der ikke arrangeres Grundlovstur i år, da vi ikke måtte samles mere end 10 personer. Vi blev dog enige om, at vi så kunne lave en familietur, for der var vi 8 personer i 3 biler. Det var Kenneth i hans BelAir, Jytte og Jørgen i Folkevognen og os, Jan og Anita, i Jaguaren. Vi havde også de unge mennesker med, og der var Patrick med os, og Charlotte og Martin kørte med Kenneth. Vi mødtes hos Jytte og Jørgen kl 9.00 til rundstykker og kaffe/te. Da vi havde spist, hygget os og ryddet op, fordelte vi os i bilerne, og da det var Kenneth, der havde lavet turen, så var det ham, der førte an. Vi kørte ad små veje til Hvam, Tostrup, Skringstrup og videre til Skals. Derfra til Kølsen og videre til Hjarbæk, hvor vi kørte forbi kroen og ned på havnen. Der var ikke meget plads dernede, så efter et kort stop kørte vi over på en grus p-plads og parkerede bilerne, for at kigge
nærmere på Hjarbæk fjord og bådene i havnen.

Resten kan læses i klubbladet.

Anita Laursen

2020-05-30 – 50cc – Knallerttur til Viborg

Vores formand Hr. Bygholm lavede en spontan tur til Viborg nedad Himmerlands stien og hjem over Rødding, Vammen og Bjerregrav. Og da min Puch er blevet voksen og fornuftig, og jeg havde en dag ledig, meldte jeg mig hurtigt til turen. Vi endte med at være 9 friske gutter/gutinde.
Vi mødtes lørdag den 30. Maj i klubhuset til kaffe og egen medbragt morgenforplejning. God ide og hyggeligt lige at få en kop kaffe før turen. Der blev som sædvanlig hyggesnakket og alle var mødt op med godt humør (man kan da heller ikke være i dårligt humør, når man kører knallert). Vi havde som sædvanlig deltagere, der kom langvejs fra, idet både Benno fra Sæby og Jens fra Skanderborg var mødt op. Flot at køre så langt. Efter at vi var veloptankede med morgenmad og kaffe, startede vi og kørte ned mod stien. Vejret var superflot solskin.

Resten kan læses i klubbladet.

Bodil Jensen

2020-05-27 – MC – Køretur rundt om Mariager Fjord

Der findes desværre ingen beskrivelse af dette arrangement.

2020-05-10 – Køretur til Rold Skov

Der findes desværre ingen beskrivelse af dette arrangement.

2020-05-09 – MC – Køretur til Hanstholm

Der findes desværre ingen beskrivelse af dette arrangement.

2020-05-08 – 50cc – Knallerttur fra Hvalpsund

Fredag den 8. Maj, store bededag, havde Else fra Farsø og Ole Smed fra Silkeborg arrangeret en tur fra Hvalpsund camping. Fra Østrup var vi 4, der fulgtes af, og i Farsø sluttede Allan og Birger sig til os. Og med Birger i spidsen ræsede vi afsted mod Hvalpsund i et tempo, som jeg og min bette Puch nok syntes var liiiiiige frisk nok, men vi fulgtes da pænt med flokken af gutter. Vi var i alt 15, der mødtes kl. 13 ved campingpladsen, og efter en kort pause fortsatte vi, heldigvis med Else som “stifinder”, hvilket betød at tempoet gik ned i et roligere niveau, og det passede i hvert fald mig fint. Vi kørte ud forbi Illeris mod Viborgvej, hvor vi kørte en kort strækning, inden vi drejede af mod Risgårde. Det var en ny rute for mig og mega flot tur ud af de små veje og videre mod Strandby, Fandrup og Ullits.

Resten kan læses i klubbladet.

Bodil fra Østrup

2020-04-21 – Coronatur

I dag er det tirsdag den 21. April, og konen tager på vandretur i Kastbjerg Ådal med en veninde. Men helt ærligt: Hvem gider trave af sted, når man kan DAF’e af? Så bevæbnet med kaffe, kiks, en madpakke og håndsprit, begiver jeg mig af sted i min gamle DAF 44 i det forrygende gode vejr.
Turen går hjemmefra (mellem Mariager og Hadsund) ned til Havndal, Dalbyover og videre til Sødring og Sødringholm Kirke ved indsejlingen til Randers Fjord. Et dejligt område. Derfra til Udbyhøj Færgested, hvor jeg får en gevaldig snak om gamle biler med en TDC-mand, der holder middagspause, og har spottet DAF’en. På færgen over bliver jeg irettesat af billetmanden, fordi jeg går ud af bilen og tager et foto. Det må man ikke i disse Coronatider! (Det kunne de jo bare have skiltet med – men heldigvis var jeg eneste passager på hele færgen, så smitterisikoen var vist ikke så stor).

Resten kan læses i klubbladet.

Henning Luxhøj

2020-04-20 – MC – Motorcykeltur

En lille historie om min første tur på motorcykel i år, 43 år siden jeg fik kørekort til motorcykel. Jeg fik kørekort til både bil og mc i 1977, og dengang kostede det 1750 kr. Jeg fik aldrig købt en motorcykel, men lejede en et par gange ved “Dam bil og motorcykel udlejning” i vestbyen i Aalborg. Han havde også en køreskole. Men nu har jeg købt mig en Honda 700 vt shadow årgang 1986, så det var med en vis spænding, jeg steg op på ”dyret” mandag den 20. April. Jeg havde aftalt med min svoger, at vi skulle ud og rulle en tur. Han kører på en Suzuki 750 intruder årgang 1991. Turen startede fra Bislev, og gik derfra til Hvalpsund, for vi skulle jo lige se, om ishuset var åbnet. Det var det, og vi fik da lige en lille is, før vi kørte videre til Løgstør havn, hvorefter turen gik hjem af til Klitgård til en kop kaffe ved svigerinden.

Resten kan læses i klubbladet.

René Gert Olesen

2020-04-19 – 50cc – Knallerttur fra Ulbjerg

Der findes desværre ingen beskrivelse af dette arrangement.

2020-04-19 – Køretur

Søndag den 19. April var der dejligt vejr, så jeg besluttede at BelAiren skulle luftes. Jeg kørte hjemmefra omkring kl 14, og tog omfartsvejen omkring Skive, forbi Hancock, og endte nede på havnen. Jeg var meget overrasket over, hvor mange biler der var på p-pladsen ved lystbådehavnen, men på trods af at p-pladsen var næsten fuld, så var der ikke ret mange mennesker. Jeg kørte videre over til Moland, hvor jeg parkerede og tog et billede af bilen med fjorden i baggrunden. Herefter kørte jeg ind mod midtbyen, for jeg skulle have noget benzin på bilen, inden jeg kørte videre. På vej væk fra havnen mødte jeg nogen i en mørkeblå Cadillac. Jeg gætter på, at det var nogen fra U.S. Star Riders, som er en amerikanerbilklub i Skive, som også var ude for at lufte bilen. Jeg hilste selvfølgelig pænt på dem, og de hilste igen.

Resten kan læses i klubbladet.

Redaktøren

2020-04-12 – 50cc – Påsketur

Her i Coronatiden fandt Birger på at vi skulle tage en lille påsketur. Preben og jeg kørte fra Aars op til Birger i Farsø, hvor Hans Ole også var klar til en lille tur. Vi kørte over Fandrup og Foulum ad de små veje, der førte os til Hvalpsund Marina havn. Der fik vi lidt til ganen, og Preben tryllede 4 flæsestegssandwich frem.
Der sad vi og nød det gode vejr i en times tid, inden vi rullede videre i Hvalpsund og omegn, og videre over Louns og Alstrup, hvor vi tog endnu et lille pitstop ved et shelter/pavillion med alt tilbehør, grill med mere.
Vi fortsatte over Gl. Ullits, Lerkenfeldt og videre til Farsø/Birger. Det var en hyggelig og spontan tur, hvor vi sluttede af hos Birger med en god Puch-snak og det helt store kagebord med mere.

Stig Jensen

2020-04-09 – 50cc – Tre på tur

Vi var så heldige, at Jørgen sendte en sms om vi ville med ud og lufte vores veste engang i påsken. Louis og Jørgen ringede sammen skærtorsdag. De blev enige om, at vejret var nogenlunde, og at vi skulle mødes hos Jørgen og Tina. Så vi pakkede en kurv med kaffe og Louis’ hjemmebagte (Søren Ryge) kringle, og kørte til Redsø. Om vi fik luftet vestene? Da vi nåede frem, måtte jeg have papirlommetørklæder af Tina. Både øjne og næse løb. Men der var “kampånd”. Jeg giver ikke op så let.
Vi blev enige om at køre til selvbetjeningsishuset i Løvdal. Jørgen synes vi også skulle omkring Bramslev Bakker, så der startede vi. Det gjorde vi så. Der fik vi kaffe og den dejlige kringle. Desværre for Jørgen er han allergisk overfor nødder, så han måtte sidde og se på, at Louis og jeg guffede kringle. Vi troede, vi var de eneste, der havde fået den ide, med at tage ud til Bramslev, men nej, der var næsten ikke plads til knallerterne for de mange biler.

Resten kan læses i klubbladet.

Jette Bjærge