2020-10-18 - 50cc - Løvfaldstur

2020-10-18 – 50cc – Løvfaldstur

Vi startede 47 top klare knallerter fra Skørping Hallen kl. 9.00.Turen gik ad cykelstien op til Rebild, ind af Rebild Kirkevej (grusvej) gennem skoven, til Buderupholmvej og Kirkevej til Gl. Skørping. Videre ad Vaseholmstien, som blandt andet går over Lindenborg Å, til Buderupholm og Støvring, hvor der var en lille smule brosten. Så rundede vi Hobrovej og Buderupholmvej, omkring Buderup Ødekirke, videre til Gravlev, hvor der blev holdt en pause ved Egebæks kilde. Kilden gav blandt andet vand til Egebæks Ørreddambrug, som lå neden for bakken, men som blev nedlagt for en del år siden. Så var det op på maskinerne igen til en gang “bjerg kørsel”, ud omkring Rebild Centeret og videre ad grusvej mod Røde Mølle, hvor vi passerede Regan Vest på vores højre side. Fra Røde Mølle gik det med “hårnålesving”, og en kraftig stigning op mod Ersted. Det blev så lige til en lille pause, da vi jo lige skulle have de sidste Puch´er med.

Resten kan læses i klubbladet.

Flemming, Erik og Bjarne