2020-10-10 - Løvfaldstur

2020-10-10 – Løvfaldstur

10-10-2020 var åbenbart en særlig dato for bryllupper, men det var også den dato, redaktøren havde arrangeret Løvfaldstur for biler og motorcykler. Vi var tilsagt til klubhuset kl. 9 til medbragt kaffe og rundstykker. Deltagerantallet var begrænset som følge af Covid-19, men der var 29 tilmeldte, og vi blev faktisk 30, fordi vi havde medbragt vores firbenede ven af klubben, Sif. 2 motorcykler, 14 biler og 1 lastbil var klar til start kl. 10. Det ser nu godt ud med sådan en kortege. Turen gik i dejligt solskinsvejr ad små veje via Gammel Hvam, Vester Tostrup, Skringstrup og Skals mod første stop på turen, som var den idylliske lystbådehavn i Hjarbæk, hvor vi nød udsigten over Hjarbæk Fjord. Efter at have fået lidt vind i håret og sol på næsen fortsatte turen mod Stubbergård Sø. Vi passerede en masse salgsboder med græskar, som et tydeligt tegn på efterår og snarlig Halloween.

Resten kan læses i klubbladet.

Ole og Ulla, Støvring