2020-09-27 - Turen går til Strøjer

2020-09-27 – Turen går til Strøjer

Svend Ejlskov og Bruno Hannesbo Rasmussen, havde fået den fremragende ide, at Aalestrup Classic Bil & MC Klub skulle besøge den store bilsamling, Strøjer Samlingen, ved Assens på Fyn. Det var der godt et halvt hundrede stykker, der benyttede sig af. Vi mødtes ved den første rasteplads efter Vejlebroen, Skræup, kl. 09.00. Her havde Bruno, Pia Keldahl Knudsen og Svend rundstykker og kaffe med til os. Derefter gik turen mod Assens. Det var lige fra start en spændende oplevelse. Støjers indgangsparti er bygget så det står skævt, så øjnene og balancenerven var ikke helt enige om, hvad der var op og ned. Det var noget specielt at stå der og blive svimmel. Kort efter vi var mødt op, kunne vi høre, at der blev startet en kraftig motor op, og kort efter kom Jørgen Strøjer kørende i en flot Ferrari, sammen med en dreng. Jeg ved ikke hvem af dem der nød turen mest, for de strålede om kap i bilen.

Resten kan læses i klubbladet.

Formanden og Redaktøren