2020-09-09 - Køretur til Bjerregrav

2020-09-09 – Køretur til Bjerregrav

Onsdag den 9. september havde Henrik med kort varsel arrangeret en tur til FS Auto i Bjerregrav. Det var fint, at Freddy ville åbne butikken og værkstedet. Vi var 20 biler og 28 personer med, og vi mødtes hos FS Auto. I udstillingen stor der flere flotte gamle Mercedeser, der var flot
restaureret, ellers var de virkelig velholdte, og passet godt på. Derudover havde han en super flot bus fra 1974, der havde kørt på Bornholm. Den kan vidst ikke have kørt særlig mange kilometer. Hos Freddy arbejder foruden mekanikerne også en møbelpolstrer, der går meget op i detaljerne, og ikke springer over, hvor gærdet er lavest. Han giver livstidsgaranti på hans arbejde, så det er derfor selvfølgelig forholdsvist dyrt, at få lavet noget hos ham. Han har f.eks ompolstret en chaiselong , og der løb det op i 90.000 kr. Jeg håber det var mig, der hørte forkert. Efter en halv times tid forlod vi Bjerregrav, og begav os ud på en køretur rundt i området.

Resten kan læses i klubbladet.

Jørgen og Tina