2020-08-27 - 50cc - Tåsinge

2020-08-27 – 50cc – Tåsinge

Da vores tradionelle tur til Trollhättan i Sverige var Coronaaflyst, måtte jeg jo finde på noget andet til de muntre knallerister. Jeg kiggede lidt på landkortet, og kom frem til at Sydfyn jo altid er et besøg værd. Valget faldt relativt let på Svendborgsund Camping på Tåsinge, som vores base.
Det var en lille hyggelig plads, med en utrolig flot beliggenhed ud til sundet. Den lå fint centralt, i forhold til det, jeg syntes, vi skulle se på turen. Vi startede turen om torsdagen, som vi plejer, når vi skal til Sverige. Nogle fulgtes ad på vej ned af, og nogle mødtes på en rasteplads lige efter Vejle. Vi skulle være på campingpladsen ved middagstid. Det viste sig dog at campingmutter, som er fra sydeuropa, holdt siestalukket fra middag og til kl. 14.00, og det var præcist kl. 14.00, så vi fik tjekket noget senere ind, end vi havde regnet med.

Resten kan læses i klubbladet.

Henrik Bygholm