2020-08-17 - Vendsysselturen

2020-08-17 – Vendsysselturen

Billeder fra Vendsysselturen 17. – 23. August 2020. Turen var officielt aflyst, men der var nogen, der tog initiativ til, at arrangere en tur i privat regi. Billederne er derfor delt af redaktøren som privat person, og ikke som repræsentant for klubben.

Mandag den 17. August
Vi kørte fra Aalestrup kl. 11. Kenneth i BelAiren og vi kørte i Folkevognen mod Aars og videre mod Aggersund, hvor vi skulle mødes med de andre ved broen og spise frokost. Vi var 6 biler og 10 mennesker. Efter frokosten kørte vi fra Aggersund mod Brovst, derefter Birkelse og så mod Saltum. Undervejs kørte vi forbi Etly Klarborgs butik med nisser. Vi ankom til Campingpladsen kl. 14, hvor vi fik tømt biler og pakket ud. Derefter kom Grethe og Ove over med lastbilen med telt og borde, der blev stillet op, og så var der hygge med kaffe og kage, inden vi skulle til Fårup Skovhus.
Resten kan læses i klubbladet.

Tak for nogle hyggelige dage på Grønhøj Strand Camping.
Jytte Kristensen