2020-08-12 - Classic køretur fra Redsø

2020-08-12 – Classic køretur fra Redsø

Et dejlig landsted, hvor der var masser af plads til de 35 biler + 1 lastbil, der var mødt op i et vejr, der viste sig fra sin bedste side, med høj solskin og varme.Efter samling startede turen til venstre mod Rostrup, med mange kornmarker og en enkelt mejetærsker i gang med at høste. Vi kørte igennem Rostrup by, derfra mod Astrup, igennem bakker og skov med flot natur, derefter forbi Willestrup Gods – et flot syn. Derefter videre af Madumsøvej forbi Madum sø (Hellum siden), hvor der stadig var mange badende kl 19:15 (også et godt sted), derfra gennem Hellum videre mod den lille by Rauf, hvor folk stod og hilste. Forbi Madum sø på Arden/Skørping siden. Gennem Rold skov til Store Økssø, hvor der var pause med sodavand/øl, slik og masser af snak.Turen fra Store Økssø gik mod Arden, af Holtehusvej mod Store Arden, som i øvrigt er mindre end Lille Arden. Fra Store Arden videre forbi Stenstrupgård, derefter videre af små veje tilbage til Tina og Jørgen, hvor der var dækket flot kaffebord i gården.

Tak til Tina for kaffe og flotte kager. Tak for en hyggelig aften.

Judith og Lauge