2020-08-02 - Sommersøndag i Grønhøj

2020-08-02 – Sommersøndag i Grønhøj

Vi var 5 biler og 11 personer, der mødtes ved klubhuset for at tage på tur til Grønhøj Kro og Morten Korch Museum, med ting fra de forskellige film. Turen gik ad små hyggelige veje mod Møldrup, Bjerregrav, Hersom og Vammen til Rødding. Videre mod Viborg, hvor vi kørte langs med Nørresø og Søndersø til Hald Ege, hvor vi skulle mødes med Grethe og Ove i lastbilen. Vi kørte videre ned forbi Hald Hovedgaard, med brostensbelægning, og videre mod Dollerup, hvor Hanne og Poul ventede på os. Udenfor Grønhøj skulle vi mødes med Lillian, Jens, Dorthe og Mads, men da vi kom, var de der ikke, da de allerede var kørt videre ned til Kroen, hvor der var samling. Vi fik sat bilerne med god afstand, og stillet borde og stole frem, så vi kunne få vores middagsmad.Kl 13:00 var der en, der fortalte om “I kartoffeltyskernes fodspor tilsat Blichersange”.

Resten kan læses i klubbladet.

Jytte Kristensen