2020-08-01 - 50cc - Køretur fra Silkeborg

2020-08-01 – 50cc – Køretur fra Silkeborg

Knallertturen til Silkeborg og omegn var arrangeret af Ole Smed. Mit referat havde gemt sig i kladder, og det fandt jeg først ud af, da klubbladet udkom og der intet referat var i, så undskyld Ole, men bedre sent end aldrig, og nu mindes vi i stedet en rigtig dejlig sommertur. Vi var 27 kvinder og mænd, der tidlig morgen drog mod Silkeborg, for at køre tur i det flotte område omkring Silkeborg. Som sædvanlig var der nogle praktisk tænkende, der hurtigt organiserede kaffe og rundstykker, hvor det blot krævede, at vi meldte os til, smed en femmer og så var der kaffe og rundstykker. Så vi var en del, der vel ankommet til p-pladsen i Silkeborg, gik ombord i rundstykker, smør, ost, marmelade med mere. Da alle var behørigt affodret og knallerterne “pakket ud” startede turen med Ole som guide. Vi kørte ud af Silkeborg i det dejligste sommervejr, forbi Hjejlen og de andre kendte turbåde.

Resten kan læses i klubbladet.

Bodil Jensen