2020-07-08 - Køretur til Nysum

2020-07-08 – Køretur til Nysum

Ole og Ulla havde meldt sig på banen til at lave en tur denne onsdag. Heldigvis var forsamlingsforbuddet hævet fra 50 til 100 samme dag, og det var vi mange, der havde glædet os til. Endelig kunne vi mødes igen. Det er dog meget specielt at mødes, og så ikke give hånd. Noget som jeg virkelig har holdt af ved denne klub. Det er så skønt lige at se hinanden i øjnene. Jeg måtte af flere omgange melde til, da jeg første gang havde glemt at Mads havde ferie, i anden runde fik vi et feriebarn, som også skulle med på turen, men heldigvis var Ole og Ulla overbærende, og vi kom alle 5 med.
Vi var 24 biler og 1 motorcykel på turen. Vi startede med at køre mod Testrup, og der krydse A13. Der er det altså så smart at Ove og Grethe kører bagerst med deres lastbil, for den er til at se. Så vi ved, at når vi kan se den, så er alle kommet sikkert over vejen.

Resten kan læses i klubbladet.

Dorthe Filskov Linneman