2020-06-30 - Tur til Kalø Vig

2020-06-30 – Tur til Kalø Vig

Det var den første dag i sommerferien, og vi var friske og frejdige på vej til Hune By Night, hvor Mercedes 450 SL’eren skulle udstilles ved Kulturhuset/Skulpturparken sammen med en hel masse andre veteranbiler. Vi var lige kørt ind i rundkørslen i Hune, da Ole udbrød: “Hvad i alverden sker der nu? – der er ingen servostyring!”. Mødestedet var heldigvis parkeringspladsen ved Spar/Aldi lige ved siden af rundkørslen, så Ole fik bilen styret ind i en parkeringsbås, fløj nærmest ud af bilen og fik fronthjelmen op. Der var vand over alt på remme med videre, og det var vandet, der var skyld i den manglende servostyring. Vandpumpen var gået! Hvad gør man så? Heldigvis ved Ole lidt om biler, så han lindede lidt på kølerdækslet, så vi sammen med de andre biler kunne køre ned til Kulturhuset/Skulpturparken, og efter en rundtur i parken og dejlig gratis middag, så kunne vi også køre hjem til sommerhuset.

Resten kan læses i klubbladet.

Ole og Ulla, Støvring