2020-06-11 - Velo - Opstartstur

2020-06-11 – Velo – Opstartstur

Som alt andet, så blev opstarten af vores afdeling for Velo knallerter i april, udsat på grund af Corona. Det betyder selvfølgelig ikke at det er aflyst, vi springer bare direkte ud i det med køreture. Veloafdelingen er både for Velo Solex og Velo Vap knallerter. Det er planen at der også laves værkstedsaftener/dage, da mekanikken er noget anderledes end almindelige knallerter. Vi har lavet reklame for den nye afdeling både lokalt, landsdækkende og på nettet. Jeg har en god fornemmelse for at dette projekt bliver rigtig godt. Jeg tror vi rammer en niche, som der er behov for. Der er mange Velo ejere derude, der brænder for den lille Franske knallert. Det er undertegnede og Ejner Noe, der er tovholdere på projektet. Vi har haft et par småture, og gjort os nogle erfaringer omkring hvordan sådan en Velo opfører sig. Jeg er selv positiv overrasket over hvor godt sådan en Velo egentlig kører. Den er meget charmerende, og jeg må sige, at jeg er faldet for den. Min Velo Solex er samme årgang, som mig selv – 1966. Den ligner noget, der har været med i flere krige, og det skal den blive ved med. Vi startede Veloafdelingen officielt den 11. Juni. Der fik vi besøg af en journalist og en fotograf fra Nordjyske. Den artikel har I måske set, ellers er den lige på trapperne. Jeg håber at jer, der har Velo vil bakke op om de aktiviteter vi nu laver her i klubben. Kender I flere, der har Velo, så inviter dem med på en tur, eller på besøg i klubben. Følg med på Facebook og hjemmesiden. Her kan I se hvad og hvornår, der bliver ture med mere.

Henrik Bygholm