2020-05-30 - 50cc - Knallerttur til Viborg

2020-05-30 – 50cc – Knallerttur til Viborg

Vores formand Hr. Bygholm lavede en spontan tur til Viborg nedad Himmerlands stien og hjem over Rødding, Vammen og Bjerregrav. Og da min Puch er blevet voksen og fornuftig, og jeg havde en dag ledig, meldte jeg mig hurtigt til turen. Vi endte med at være 9 friske gutter/gutinde.
Vi mødtes lørdag den 30. Maj i klubhuset til kaffe og egen medbragt morgenforplejning. God ide og hyggeligt lige at få en kop kaffe før turen. Der blev som sædvanlig hyggesnakket og alle var mødt op med godt humør (man kan da heller ikke være i dårligt humør, når man kører knallert). Vi havde som sædvanlig deltagere, der kom langvejs fra, idet både Benno fra Sæby og Jens fra Skanderborg var mødt op. Flot at køre så langt. Efter at vi var veloptankede med morgenmad og kaffe, startede vi og kørte ned mod stien. Vejret var superflot solskin.

Resten kan læses i klubbladet.

Bodil Jensen