2020-05-08 - 50cc - Knallerttur fra Hvalpsund

2020-05-08 – 50cc – Knallerttur fra Hvalpsund

Fredag den 8. Maj, store bededag, havde Else fra Farsø og Ole Smed fra Silkeborg arrangeret en tur fra Hvalpsund camping. Fra Østrup var vi 4, der fulgtes af, og i Farsø sluttede Allan og Birger sig til os. Og med Birger i spidsen ræsede vi afsted mod Hvalpsund i et tempo, som jeg og min bette Puch nok syntes var liiiiiige frisk nok, men vi fulgtes da pænt med flokken af gutter. Vi var i alt 15, der mødtes kl. 13 ved campingpladsen, og efter en kort pause fortsatte vi, heldigvis med Else som “stifinder”, hvilket betød at tempoet gik ned i et roligere niveau, og det passede i hvert fald mig fint. Vi kørte ud forbi Illeris mod Viborgvej, hvor vi kørte en kort strækning, inden vi drejede af mod Risgårde. Det var en ny rute for mig og mega flot tur ud af de små veje og videre mod Strandby, Fandrup og Ullits. Else fortalte bagefter, at der skulle være et vandtårn derude, hvor man kan gå op i og nyde udsigten, og det skal jeg i hvert fald over og finde en dag. (Tak for info Else). Vi holdt en kort snakke/forfriskningspause ved et grønt område i Ullits. Vi spredte os helt naturligt, så der var god afstand mellem os, så ingen risiko for corona spredning. Birger havde kort før Ullits fået problemer med sin Puch, og var i Farsø og skifte knallert, og kom efter ganske få sekunder efter tilbage på en ny knallert, som sjovt nok kørte i samme tempo som den anden. (Undskyld Birger). Opladt af lidt hyggesnak og en forfriskning kørte vi videre i det flotte solskinsvejr mod Gl. Ullits og videre over Alstrup, forbi Louns sø, hvor der er en smuk udsigt oppe fra kirkens p-plads (ide til rast/pause), og sluttede turen tilbage på campingpladsen. På en tidligere tur sad vi ved det store forsamlingsområde på campingpladsen, men grundet corona valgte Else og Ole, at vi i stedet samledes nede ved Oles campingvogn. Ole grillede pølser og Else sørgede for opdækning, igen grundet corona ved 3 borde, så vi havde god afstand mellem os, og vi overholdt alle forskrifter med håndsprit og god hygiejne. Efter de gode pølser var der kaffe og kage. Tak for en rigtig god, flot tur og en lækker forplejning. Der var alt der hører sig til pølser, endda rå løg, så en udsøgt forplejning. Afslutningsvis vil jeg også lige takke Anker og Kim, der sørgede for at min bette Puch, der indtil torsdag aften stod og skammede sig i vinterhi, og som sædvanlig skabte sig. Men de to gutter fik monteret elektronisk tænding og fik den startet, så jeg frisk og frejdig kom med på årets første knallerttur. TAK.

Bodil fra Østrup