2020-05-08 - 50cc - Knallerttur fra Hvalpsund

2020-05-08 – 50cc – Knallerttur fra Hvalpsund

Fredag den 8. Maj, store bededag, havde Else fra Farsø og Ole Smed fra Silkeborg arrangeret en tur fra Hvalpsund camping. Fra Østrup var vi 4, der fulgtes af, og i Farsø sluttede Allan og Birger sig til os. Og med Birger i spidsen ræsede vi afsted mod Hvalpsund i et tempo, som jeg og min bette Puch nok syntes var liiiiiige frisk nok, men vi fulgtes da pænt med flokken af gutter. Vi var i alt 15, der mødtes kl. 13 ved campingpladsen, og efter en kort pause fortsatte vi, heldigvis med Else som “stifinder”, hvilket betød at tempoet gik ned i et roligere niveau, og det passede i hvert fald mig fint. Vi kørte ud forbi Illeris mod Viborgvej, hvor vi kørte en kort strækning, inden vi drejede af mod Risgårde. Det var en ny rute for mig og mega flot tur ud af de små veje og videre mod Strandby, Fandrup og Ullits.

Resten kan læses i klubbladet.

Bodil fra Østrup