2020-05-06 - Grundlovstur

2020-05-06 – Grundlovstur

Grundet coronaen kunne der ikke arrangeres Grundlovstur i år, da vi ikke måtte samles mere end 10 personer. Vi blev dog enige om, at vi så kunne lave en familietur, for der var vi 8 personer i 3 biler. Det var Kenneth i hans BelAir, Jytte og Jørgen i Folkevognen og os, Jan og Anita, i Jaguaren. Vi havde også de unge mennesker med, og der var Patrick med os, og Charlotte og Martin kørte med Kenneth. Vi mødtes hos Jytte og Jørgen kl 9.00 til rundstykker og kaffe/te. Da vi havde spist, hygget os og ryddet op, fordelte vi os i bilerne, og da det var Kenneth, der havde lavet turen, så var det ham, der førte an. Vi kørte ad små veje til Hvam, Tostrup, Skringstrup og videre til Skals. Derfra til Kølsen og videre til Hjarbæk, hvor vi kørte forbi kroen og ned på havnen. Der var ikke meget plads dernede, så efter et kort stop kørte vi over på en grus p-plads og parkerede bilerne, for at kigge
nærmere på Hjarbæk fjord og bådene i havnen.

Resten kan læses i klubbladet.

Anita Laursen