2020-04-21 - Coronatur

2020-04-21 – Coronatur

I dag er det tirsdag den 21. April, og konen tager på vandretur i Kastbjerg Ådal med en veninde. Men helt ærligt: Hvem gider trave af sted, når man kan DAF’e af? Så bevæbnet med kaffe, kiks, en madpakke og håndsprit, begiver jeg mig af sted i min gamle DAF 44 i det forrygende gode vejr.
Turen går hjemmefra (mellem Mariager og Hadsund) ned til Havndal, Dalbyover og videre til Sødring og Sødringholm Kirke ved indsejlingen til Randers Fjord. Et dejligt område. Derfra til Udbyhøj Færgested, hvor jeg får en gevaldig snak om gamle biler med en TDC-mand, der holder middagspause, og har spottet DAF’en. På færgen over bliver jeg irettesat af billetmanden, fordi jeg går ud af bilen og tager et foto. Det må man ikke i disse Coronatider! (Det kunne de jo bare have skiltet med – men heldigvis var jeg eneste passager på hele færgen, så smitterisikoen var vist ikke så stor).

Resten kan læses i klubbladet.

Henning Luxhøj