2020-04-19 - Køretur

2020-04-19 – Køretur

Søndag den 19. April var der dejligt vejr, så jeg besluttede at BelAiren skulle luftes. Jeg kørte hjemmefra omkring kl 14, og tog omfartsvejen omkring Skive, forbi Hancock, og endte nede på havnen. Jeg var meget overrasket over, hvor mange biler der var på p-pladsen ved lystbådehavnen, men på trods af at p-pladsen var næsten fuld, så var der ikke ret mange mennesker. Jeg kørte videre over til Moland, hvor jeg parkerede og tog et billede af bilen med fjorden i baggrunden. Herefter kørte jeg ind mod midtbyen, for jeg skulle have noget benzin på bilen, inden jeg kørte videre. På vej væk fra havnen mødte jeg nogen i en mørkeblå Cadillac. Jeg gætter på, at det var nogen fra U.S. Star Riders, som er en amerikanerbilklub i Skive, som også var ude for at lufte bilen. Jeg hilste selvfølgelig pænt på dem, og de hilste igen. Da jeg ankom til tankstationen mødte jeg en mand i en grøn MG, men da det var lige midt i lysreguleringen, så nåede jeg ikke at hilse. Jeg fik tanket, og da det var første tankning i år, så skulle der vælges, om det skulle være oktan 95 med E10, eller oktan 98 med E5. Jeg har fået at vide at E10 benzin optager meget mere vand en E5, så jeg valgte selvfølgelig oktan 98 med E5, selvom den var lidt dyrere. Herefter gik turen videre ud mod Dommerby, og ad Stårupvej ud mod Stårup, hvor jeg også gjorde holdt og tog et billede af bilen. Herefter gik turen videre mod Stårup, Højslev, Halskov og ud på Hobrovej, hvor jeg drejede mod Skive igen. Da jeg kom til rundkørslen ved Højslev Stationsby, besluttede jeg at køre ind gennem byen, og kort inde i byen mødte jeg nogen i en sort Morris Mascot. Så man må sige, at der var flere end mig, der var ude og lufte veteranterne i det gode vejr. Fra Højslev Stationsby kørte jeg videre mod Dommerby og tog bagvejen tilbage til mig selv. Herefter blev bilen sat i garagen efter en fin køretur på ca. halvanden time.

Redaktøren