2020-04-19 - Køretur

2020-04-19 – Køretur

Søndag den 19. April var der dejligt vejr, så jeg besluttede at BelAiren skulle luftes. Jeg kørte hjemmefra omkring kl 14, og tog omfartsvejen omkring Skive, forbi Hancock, og endte nede på havnen. Jeg var meget overrasket over, hvor mange biler der var på p-pladsen ved lystbådehavnen, men på trods af at p-pladsen var næsten fuld, så var der ikke ret mange mennesker. Jeg kørte videre over til Moland, hvor jeg parkerede og tog et billede af bilen med fjorden i baggrunden. Herefter kørte jeg ind mod midtbyen, for jeg skulle have noget benzin på bilen, inden jeg kørte videre. På vej væk fra havnen mødte jeg nogen i en mørkeblå Cadillac. Jeg gætter på, at det var nogen fra U.S. Star Riders, som er en amerikanerbilklub i Skive, som også var ude for at lufte bilen. Jeg hilste selvfølgelig pænt på dem, og de hilste igen.

Resten kan læses i klubbladet.

Redaktøren