2020-04-12 - 50cc - Påsketur

2020-04-12 – 50cc – Påsketur

Her i Coronatiden fandt Birger på at vi skulle tage en lille påsketur. Preben og jeg kørte fra Aars op til Birger i Farsø, hvor Hans Ole også var klar til en lille tur. Vi kørte over Fandrup og Foulum ad de små veje, der førte os til Hvalpsund Marina havn. Der fik vi lidt til ganen, og Preben tryllede 4 flæsestegssandwich frem.
Der sad vi og nød det gode vejr i en times tid, inden vi rullede videre i Hvalpsund og omegn, og videre over Louns og Alstrup, hvor vi tog endnu et lille pitstop ved et shelter/pavillion med alt tilbehør, grill med mere.
Vi fortsatte over Gl. Ullits, Lerkenfeldt og videre til Farsø/Birger. Det var en hyggelig og spontan tur, hvor vi sluttede af hos Birger med en god Puch-snak og det helt store kagebord med mere.

Stig Jensen