2020-04-09 - 50cc - Tre på tur

2020-04-09 – 50cc – Tre på tur

Vi var så heldige, at Jørgen sendte en sms om vi ville med ud og lufte vores veste engang i påsken. Louis og Jørgen ringede sammen skærtorsdag. De blev enige om, at vejret var nogenlunde, og at vi skulle mødes hos Jørgen og Tina. Så vi pakkede en kurv med kaffe og Louis’ hjemmebagte (Søren Ryge) kringle, og kørte til Redsø. Om vi fik luftet vestene? Da vi nåede frem, måtte jeg have papirlommetørklæder af Tina. Både øjne og næse løb. Men der var “kampånd”. Jeg giver ikke op så let.
Vi blev enige om at køre til selvbetjeningsishuset i Løvdal. Jørgen synes vi også skulle omkring Bramslev Bakker, så der startede vi. Det gjorde vi så. Der fik vi kaffe og den dejlige kringle. Desværre for Jørgen er han allergisk overfor nødder, så han måtte sidde og se på, at Louis og jeg guffede kringle. Vi troede, vi var de eneste, der havde fået den ide, med at tage ud til Bramslev, men nej, der var næsten ikke plads til knallerterne for de mange biler.

Resten kan læses i klubbladet.

Jette Bjærge