2020-04-09 - 50cc - Tre på tur

2020-04-09 – 50cc – Tre på tur

Vi var så heldige, at Jørgen sendte en sms om vi ville med ud og lufte vores veste engang i påsken. Louis og Jørgen ringede sammen skærtorsdag. De blev enige om, at vejret var nogenlunde, og at vi skulle mødes hos Jørgen og Tina. Så vi pakkede en kurv med kaffe og Louis’ hjemmebagte (Søren Ryge) kringle, og kørte til Redsø. Om vi fik luftet vestene? Da vi nåede frem, måtte jeg have papirlommetørklæder af Tina. Både øjne og næse løb. Men der var “kampånd”. Jeg giver ikke op så let. Vi blev enige om at køre til selvbetjeningsishuset i Løvdal. Jørgen synes vi også skulle omkring Bramslev Bakker, så der startede vi. Det gjorde vi så. Der fik vi kaffe og den dejlige kringle. Desværre for Jørgen er han allergisk overfor nødder, så han måtte sidde og se på, at Louis og jeg guffede kringle. Vi troede, vi var de eneste, der havde fået den ide, med at tage ud til Bramslev, men nej, der var næsten ikke plads til knallerterne for de mange biler. Der kom også tre motorcyklister på deres flot pudsede og skinnende bikes. Stolte så de ud. Desværre for dem, var der ikke en eneste, der var interesseret i dem. Folk var optaget af de tre gamle knallerter. På hele turen var der ufattelig mange mennesker i naturen. Under normale omstændigheder ville de nok have siddet hjemme, et eller andet sted og spist påskefrokost, og hvad dertil hører. Så gik turen videre til Løvdal, hvor også en masse mennesker havde fået samme ide. Vi stod på behørig afstand og ventede, til vi kunne komme ind og se udvalget. Og der var et alsidigt udvalg, og det var svært at bestemme sig, men det lykkedes dog til sidst. En god dejlig is med chokolade, vanilje og syltetøj. En god gammeldags kæmpe eskimo. Flere beundrede knallerterne, en dame var henne og ae Maxien. Mange minder strømmede igennem hende, fortalte hun. Hun spurgte om hun måtte tage et billede, og det fik hun da lov til. Jørgen kørte forrest. Han spurgte om han kørte for stærkt? “Nej, Jørgen! Vi kører Puck, så på et tidspunkt skal vi måske dreje LIDT på gashåndtaget, men så overhaler vi jo, og aftalen var jo du skulle køre forrest.” Ha ha! Vi kørte så til Stinesminde havn, hvor vi et øjeblik var nede og snuse lidt, før vi kørte tilbage til Redsø, hvor Tina havde lavet kaffe og dejlige boller, samt flere kager. Tina, Jørgen og Louis var næsten færdige med deres kaffe, før jeg havde fået kredsløbet i gang igen (på grund af kulden!). Efter en dejlig kaffe og snak kørte vi mod Hobro. Endnu en dejlig tur på knallerterne lakkede mod enden. VI GØR DET IGEN!

Tusind tak til Jørgen og Tina for kaffe og en dejlig eftermiddag.

Jette Bjærge