2020-02-12 - Klubaften - 3D Print

2020-02-12 – Klubaften – 3D Print

Onsdag den 12. Februar havde vi besøg af Anders og Søren, der fortalte om 3D print. Baggrunden for besøget udspandt sig af, at Søren havde brug for en højgearsaksel til hjælp til at montere kobling sin BMW Isetta. Og hvorfor så ikke bare 3D printe sådan en? Han fik hjælp til det af sin nabo Anders, og efterfølgende købte han selv en 3D printer. Søren skrev om dette i forrige klubblad, og tilbød at de ville komme og fortælle om 3D print. Aftenen startede med at Anders fortalte lidt om de forskellige printere, hvor FDM (Fused Deposition Modeling) printerne er dem, der er mest udbredte. En FDM printer kan anskaffes for mellem 1000 og 5000 kr.
Herefter så vi et par videoklip af forskellige printere, der printede. Derefter fortalte Anders lidt om forskellige plasttyper, hvor typen PLA er den mest udbredte. Han fortalte også om nogle af de andre typer, hvor der blandt andet fås typer, som er lige som gummi, og som kan bruges til pakninger.

Resten kan læses i klubbladet.

Redaktøren