2020-02-05 - 50cc - Klubaften - Film fra Trolhättan

2020-02-05 – 50cc – Klubaften – Film fra Trolhättan

Onsdag den 5. februar 2020, skulle Henrik fortælle om Sverigesturen 2019, og fortælle om turen her i 2020. Der var 88 mennesker, hvilket er super flot. Dejligt at der er så stort fremmøde til klubaftner. Der blev sat ekstra stole ind i salen for, at gøre plads til så mange som muligt. Først fortalte Henrik om, hvorfor vi netop tager til Trollhättan hvert år. Det gør vi, fordi vi som familie i mange år har været til biltræf i lige netop det område, og derfor kender til det. Derefter blev der fortalt om tidligere ture, omkring praktiske informationer, og hvad vi har oplevet på vores ture til Trollhättan. 88 personer var mødt op for at høre om turen til Trollhättan. Når man kommer i Aalestrup Classic, ved man, at humøret altid er højt, og der er en masse “spydigheder” – det var ingen undtagelse til aftenens arrangement. Henrik havde lavet et super fint PowerPoint med en beretning om turen i 2019, med en masse billeder derfra. Her kom der billeder og spydigheder til hver dag fra turen. Dog var der nogle problemer teknikken, da billederne fylder en del. Efter formandens beretning om turen, var der blevet tid til en pause. Her blev der serveret kaffe og kage, hvor Inger og Kristine havde sørget for kage. Efter pausen var det tid til Henriks film om turen. Det var som altid en god og gennemarbejdet film. Man begynder jo helt at glæde sig til næste tur. Efter filmen fortalte Henrik om det praktiske for turen 2020, angående ca. priser og foreløbige planer for turen, dog kan der stadig nå at blive ændret lidt. Det var overordnet set en rigtig god og hyggelig aften med et flot
fremmøde.

Emilie Bygholm