2020-01-31 - Bremen Classic Motorshow

2020-01-31 – Bremen Classic Motorshow

Den årlige tur til Bremen startede i Viborg. Vi var en flok på ca. 20, der havde bageste afdeling af bussen, hvor der i år var en dejlig ro i bussen, da formanden Bygholm ikke var med, men til gengæld havde vi “Der grünen mann” med. Vi ankom lidt sent til vores hotel, da der var kø i Elbtunnellen, og vi fik derfor lidt sent aftensmad. Efter lidt nøglepanik på hotellet, kom vi lidt sent i seng. Næste morgen var der afgang mod Bremen kl. 7:00, og vi var klar til Classic showet, og efterfølgende shopping kl. 9:00.
Vi gik rundt i hallen og så mange forskellige flotte biler og boder.
Mens vi gik rundt i hallen, var der en konstant summen, der lød som “Kreidler, Kreidler, Kreidler”. Det viste sig at være Jens der brummede, og da vi langt om længe fandt vi frem til en Kreidlerbod, blev Jens endelig tilfreds.
Udstillingen rummede også mange særlige tohjulede knallerter, scootere og motorcykler, samt andre væsner.

Resten kan læses i klubbladet.

Stig Jensen