2019-12-11 - Julefrokost

2019-12-11 – Julefrokost

Den 2. Onsdag i december, blev der traditionen tro, holdt julefrokost. De 70 pladser blev, som sædvanlig, hurtigt udsolgt, ja 38 pladser solgt på 28 minutter. Mange af os kom i god tid, og stemningen var god. Der skulle være pakkespil efter, at vi havde spist, og der var en stor bunke, meget forskellige pakker. Bordene var smukt pyntet, så der var nogle, der havde haft travlt. Menuen stod på god gammeldags julemad. Efter sild og fiskefileter, var der tarteletter, hamburgerryg, medister, hvidkål og ensilage som Henrik kaldte det. Til dessert var der selvfølgelig risalamande. Der var rigeligt med mad, selvom der umiddelbart manglede fiskefileter. De var dog bare camoufleret som hamburgryg. Tak til køkkenpigerne, Heidi og Emilie, for det store arbejde. Efter maden skulle der uddeles en kurv til en der havde bidraget med et indlæg til Tændrøret. Der var mange sedler i nissehue, og det blev Kenneths mor, Jytte, der vandt den flotte kurv.

Resten kan læses i klubbladet.

Tina Bay