2019-12-11 - Julefrokost

2019-12-11 – Julefrokost

Den 2. Onsdag i december, blev der traditionen tro, holdt julefrokost. De 70 pladser blev, som sædvanlig, hurtigt udsolgt, ja 38 pladser solgt på 28 minutter. Mange af os kom i god tid, og stemningen var god. Der skulle være pakkespil efter, at vi havde spist, og der var en stor bunke, meget forskellige pakker. Bordene var smukt pyntet, så der var nogle, der havde haft travlt. Menuen stod på god gammeldags julemad. Efter sild og fiskefileter, var der tarteletter, hamburgerryg, medister, hvidkål og ensilage som Henrik kaldte det. Til dessert var der selvfølgelig risalamande. Der var rigeligt med mad, selvom der umiddelbart manglede fiskefileter. De var dog bare camoufleret som hamburgryg. Tak til køkkenpigerne, Heidi og Emilie, for det store arbejde. Efter maden skulle der uddeles en kurv til en der havde bidraget med et indlæg til Tændrøret. Der var mange sedler i nissehue, og det blev Kenneths mor, Jytte, der vandt den flotte kurv. I år blev fiduspokalen også uddelt. Fiduspokalen gives til en person, der har gjort sig heldig/uheldig bemærket. I år gik pokalen til Jørgen, der fik overrakt “Det gyldne autoværn”. Begrundelsen for tildelingen var, at Jørgen på knallertturen til Sverige, torpederede et autoværn, og derefter kørte med benet klemt mellem autoværn og knallert. Som Henrik sagde, var han rimelig sikker på, at det trods alt ikke var bedemanden, der blev brug for, og heldigvis heller ikke en ambulance. Jørgen havde “glæde” af sammenstødet i flere måneder, men benet er ok igen. Jørgen hedder efterfølgende “Verner” – “Autoværner”. Det flotte forgyldte autoværn, har fået en fin plads i stuen. Efter uddeling af gavekurv og fiduspokal, var det blevet tid til pakkespil. Det blev grinet og hygget, mens den vilde jagt på pakkerne var i gang. Jeg havde fået raget til mig, og sad til sidst tilbage med 4 pakker. Der var mange sjove ting blandt pakkerne, og jeg er sikker på, at vi alle havde det sjovt. Efter pakkespil og kaffe, var det tid til at sige farvel og god jul, ovenpå en hyggelig julefrokost.

Tak til Henrik og resten af bestyrelsen. Tak til borddækkere og til køkkenpigerne for en god aften.

Tina Bay