2019-10-05 - Løvfaldstur

2019-10-05 – Løvfaldstur

Turen var arrangeret af Ole og Ulla. Man kunne møde op i klubhuset, og sammen spise sin medbragte morgenmad, og det var der ret mange, der benyttede sig af. Klokken lidt i 10 tog Ole ordet, og fortalte kort om dagens program. Vi ville få en tur på omkring 60 kilometer. Der ville være et stop ved Haverslev, hvor der var mulighed for at komme på toilet, der ville være frokost ved Hammerværket, og derefter rundvisning. Turen ville slutte hjemme ved Ole og Ulla i Støvring, hvor der ville være kaffe og kage. Der var 17 biler, der startede fra Aalestrup. Vejret var godt. Der var mildt og solskin. Fra Aalestrup kørte vi til Simested, i Thorup drejede vi mod Nørager. I Nørager stødte endnu en til på turen, så vi nåede op på 18 køretøjer, for der var både biler og motorcykler med på turen. Ja og så en enkelt lastbil jo. Efter Nørager kom vi til Mejlby.

Resten af historien kan læses i klubbladet.

Dorthe Filskov Linnemann