2019-09-14 - Lundø Classic Motorshow

2019-09-14 – Lundø Classic Motorshow

Lørdag den 14. september, var der Lundø Classic Motorshow. Det var som sædvanlig Krumtapperne, der afholdt træffet, som er en årlig tilbagevendende begivenhed. Træffet tiltrækker både mange biler, lastbiler, motorcykler og knallerter. I år var der rekord mange køretøjer, da der var omkring 900, fordelt på de forskellige 4- og 2-hjulede. De andre år har der være omkring 600, så der var godt fyldt op på pladsen. Der var også mange, der kom for at beundre køretøjerne, så p-pladsen for gæsterne, var også fyldt op. Vi var 23 biler og 10 knallerter, der mødtes i Sundstrup. Vi kørte omkring kl. 8:45, hvorefter vi ankom til pladsen på Lundø kl. 9. Vi var mange biler blandt andet Mercedes, Oldsmobil, Fiat, Mustang og mange andre flotte biler, som kørte i samlet trop. Der var fin plads, da vi kom til Lundø, og vi parkerede bilerne, så vi kunne sætte vores borde og stole op imellem de 2 rækker biler.

Resten kan læses i klubbladet.

Hilsen Jørgen og Tina