2019-09-14 - Lundø Classic Motorshow

2019-09-14 – Lundø Classic Motorshow

Lørdag den 14. september, var der Lundø Classic Motorshow. Det var som sædvanlig Krumtapperne, der afholdt træffet, som er en årlig tilbagevendende begivenhed. Træffet tiltrækker både mange biler, lastbiler, motorcykler og knallerter. I år var der rekord mange køretøjer, da der var omkring 900, fordelt på de forskellige 4- og 2-hjulede. De andre år har der være omkring 600, så der var godt fyldt op på pladsen. Der var også mange, der kom for at beundre køretøjerne, så p-pladsen for gæsterne, var også fyldt op. Vi var 23 biler og 10 knallerter, der mødtes i Sundstrup. Vi kørte omkring kl. 8:45, hvorefter vi ankom til pladsen på Lundø kl. 9. Vi var mange biler blandt andet Mercedes, Oldsmobil, Fiat, Mustang og mange andre flotte biler, som kørte i samlet trop. Der var fin plads, da vi kom til Lundø, og vi parkerede bilerne, så vi kunne sætte vores borde og stole op imellem de 2 rækker biler, så vi kunne sidde sammen og spise vores medbragte morgenmad. Vi nød det gode vejr og det gode selskab, og snakken gik lystigt, som den altid gør, når vi er samlet. I løbet af formiddagen dukkede der efterhånden flere fra klubben op i biler, på knallert eller motorcykel. Efter at have nydt vores kaffe, gik vi rundt og så på alle de flotte 4- og 2-hjulede. Der var rigtig mange flotte og specielle køretøjer, og især var der mange knallerter og motorcykler. Det er blevet meget populært at køre veteranknallert, hvilket også kan ses i det stigende antal medlemmer, der kører med på 50cc turene. Flere bilklubber var repræsenteret blandt andet Historisk Opel Klub Danmark og 2 CV klubben, og selvfølgelig var der også en del amerikanere. Værtsparret fra Krumtapperne Lone og Lasse Nystrøm havde, som altid, en del biler med, og i år, havde de også hentet en Bobby fra England. Som noget helt specielt, blev Lone og Lasse viet på pladsen. De har været sammen i 30 år, og fandt det naturligt, at blive gift et sted, hvor de er sammen med venner og personer, der har samme interesse, som dem selv. Vi så desværre ikke brylluppet, da det fandt sted, efter vi var kørt hjem. Vi nød som sædvanlig, at være sammen med alle jer fra klubben, og vi ser frem til mange flere gode arrangementer.

Hilsen Jørgen og Tina