2019-09-11 - Køretur fra Aalestrup

2019-09-11 – Køretur fra Aalestrup

Trods en lidt tvivlsom vejrudsigt mødte der 15 biler op til køretur rundt i Himmerland. Turen startede ved klublokalerne i Aalestrup. Vi kørte mod Aars, videre til Sjøstrup og Lille Binderup og derefter mod Aarestrup og videre til Ravnkilde gennem en del af Rold Skov. Derefter kørte vi mod sydvest, hvor vi kunne se en flot og atypisk solnedgang med de mørke skyer, inden vi kom til Mejlby, hvorfra vi kørte videre mod Nørager. Mellem Mejlby og Nørager besøgte vi Jøn, som har bygget en hollandsk vindmølle. Vi kunne komme ind og se møllen, som fungerer, og laver strøm. Jøn har også en vingård i Ungarn, så der var også vinsmagning, og mulighed for at købe vin, som nogle benyttede sig af. Jøn fortalte om sit projekt med at bygge møllen. Derefter kom borde og stole frem, så vi kunne få vores medbragte kaffe og kage. Derefter gik snakken jo lystig, som altid inden vi skulle hjem efter en dejlig tur i tørvejr.

Tak til Louise og Rasmus for en rigtig skøn tur, og gode ide med, at vi selv skulle have kaffe og brød med.

Inger Sørensen