2019-08-21 - Weekend i Vendsyssel

2019-08-21 – Weekend i Vendsyssel

Vi kørte fra Aalestrup kl. 10:50, og tog turen ad små veje op til Aggersund. Vi kørte over Farsø mod Fredbjerg, Hyllebjerg, Overlade, Vilsted, Vindblæs, Løgstør og nåede så til Aggersundbroen. Der var 12 biler og ca. 25 mennesker. Vi nød vores madpakke, og hyggede os lidt, inden vi kørte videre.
Turen gik videre mod Brovst, Udholm og op efter Moseby. Vi kørte forbi Etly Klarborgs butik med nisser. Videre mod Pandrup til Saltum Kirke. Så drejede vi mod Kettrup og ind til Grønhøj Strand Camping. Vi fik vores nøgler udleveret til hytterne og afleverede kager til lørdag til træffet, som vi havde medbragt. Så var der ellers udpakning og opsætning af teltet. Derefter var der fælles eftermiddagskaffe med kage til i teltet. Kl. 17:45 kørte vi fra campingpladsen mod Biersted Kro, hvor vi skulle ind og have stegt flæsk med kartofler og persillesovs. Det var dejlig sprødt flæsk, og der var rigelig af det.

Resten kan læses i klubbladet.

Jytte Kristensen