2019-08-14 - Køretur fra Redsø

2019-08-14 – Køretur fra Redsø

Tina og Jørgen havde inviteret til køretur fra Rostrupvej i Redsø ved Hobro. Her har Tina og Jørgen et lækkert landsted, hvor Jørgen rigtig kan brede sig med Morrisen og Fiaten, samt en hel række af sjældne og gamle knallerter. Luis fra Hobro bakkede Jeepen ind i Jørgens garage, så var han og konen jo også fri for at “sløre” Jeepen J. Turen startede kl. 18:30, hvor de fremmødte 10 køretøjer var klar. Kort efter start drejede vi fra efter Stubberup, og kørte gennem et meget kuperet skovområde til Stubberup Mølle. Herfra kørte vi efter Oue, videre mod Hobro og dejede så ned til Stinesminde. Her holdt vi en pause i det hyggelige fiskerleje, hvor vi havde udsigt direkte til Mariager. Efter pausen kørte vi efter Houtved, forbi gården Karlseje, og videre ad Karls Møllevej mod Valsgaard. Lige før Valsgaard drejede vi til venstre ned til Bramslev Bakker, hvor vi holdt turens anden pause.

Resten kan læses i klubbladet.

Grethe og Ove Haubro