2019-08-04 - Køretur til Sommersøndag i Grønhøj

2019-08-04 – Køretur til Sommersøndag i Grønhøj

Den 4. August 2019 var der arrangeret fælles tur til Sommersøndag på Grønhøj Kro. Der var start fra Aalestrup og opsamling i Møldrup. Vi kørte ned gennem Viborg, Hald Ege og gennem Dollerup Bakker. Der var et helt specielt lys den dag, og lyngen fantastisk flot lysende lilla. På en af bakkerne lå der en gylden hest, og rullede sig i den flotte lyng. Et fantastisk flot syn, og jeg gad godt kunne have taget et billede lige der. Et syn man aldrig ser igen. Det var en super fin dag. Lidt blæsende og kølig, men det blev i den grad opvejet af det, vi var kørt ned for at se. Der var Morten Korch museum, med mange gamle ting. Kartoffeltyskermuseum, Tivoli ting. Denne dag var dog mere speciel, da der var besøg af selveste Morten Korch’s barnebarn. En pæn aldrende herre. Han spottede lynhurtigt Arne’s Alvis, og den skulle naturligvis ind i gården og holde. Den er jo en rigtig filmbil. Den var med i “Ved Stillebækken”, i alle afsnittene.

Resten kan læses i klubbladet.

Pigalop