2019-08-04 - Køretur til Sommersøndag i Grønhøj

2019-08-04 – Køretur til Sommersøndag i Grønhøj

Den 4. August 2019 var der arrangeret fælles tur til Sommersøndag på Grønhøj Kro. Der var start fra Aalestrup og opsamling i Møldrup. Vi kørte ned gennem Viborg, Hald Ege og gennem Dollerup Bakker. Der var et helt specielt lys den dag, og lyngen fantastisk flot lysende lilla. På en af bakkerne lå der en gylden hest, og rullede sig i den flotte lyng. Et fantastisk flot syn, og jeg gad godt kunne have taget et billede lige der. Et syn man aldrig ser igen. Det var en super fin dag. Lidt blæsende og kølig, men det blev i den grad opvejet af det, vi var kørt ned for at se. Der var Morten Korch museum, med mange gamle ting. Kartoffeltyskermuseum, Tivoli ting. Denne dag var dog mere speciel, da der var besøg af selveste Morten Korch’s barnebarn. En pæn aldrende herre. Han spottede lynhurtigt Arne’s Alvis, og den skulle naturligvis ind i gården og holde. Den er jo en rigtig filmbil. Den var med i “Ved Stillebækken”, i alle afsnittene. De andre køretøjer på museet, er nogle der ligner dem, der var med. Der er altid fællessang i Grønhøj i rigtig hyggelig Morten Korch stil i en stor hyggelig pyntet lade. Tænk de havde også fået en vaskeægte bakkesangerinde til at komme forbi og give nogle numre. Det var ikke kedeligt, og der var rigtig mange gæster. Vi fik vores kaffe og Kenneth havde lavet en tur hjemad omkring Mønsted. Men jeg valgte nu den mere direkte vej, da det var begyndt at dryppe. Jeg satsede, og kørte med kalechen nede, og nåede også hjem uden at blive våd.

En super fin tur. Tak til Kenneth for initiativet til turen.

Pigalop