2019-07-10 - Køretur fra Aalestrup

2019-07-10 – Køretur fra Aalestrup

Jeg vil gerne takke alle for en fantastisk aften, med 25 biler på en vellykket tur. Vi var på en lille køretur ud ad Markedsdalen til Østerbølle videre mod Vesterbølle, og ud over Møllevejen til Lerkenfeld og videre mod Farsø. Vi valgte at køre over Gl. Ullits videre til Ullits og mod Hvalpsund, hvor vi kørte ned til fiskerihavnen, hvor der var havnefest. Vi kørte tilbage mod Ullits, og lige før Ullits drejede vi ind til det dejlige galleri Svalegangen, hvor vi startede grillerne op, og grillede 180 pølser. Der var kartoffelsalat og salat til, og de 68 personer tog godt for sig at retterne, for der var kun 16 pølser tilbage. Da alle var mætte, var der kaffe, og galleriet havde bagt gode kager. Alt i alt en rigtig god tur med højt humør og sol.

Hilsen Bjørn og Jette