2019-07-03 - 50cc køretur omkring Mariager Fjord

2019-07-03 – 50cc køretur omkring Mariager Fjord

Den 3. Juli 2019 havde Tina og Jørgen lavet knallerttur fra Redsø. Omkring 30 forventningsfulde deltagere var mødt op, da Jørgen kaldte til samling – med sit jagthorn. Vi kørte til Kielstrup, videre over Karls, men før vi nåede dertil, måtte Martins knallert opgive. Jeg så det ikke selv, men har det fra et meget troværdigt øjenvidne. Knallerten stoppede. Den havde sat sig fuldstændig fast i motoren, og måtte læsses op på traileren. Godt, vi havde følgebil med. Da knallerten var læsset, kørte vi videre, forbi Låenhus, som er hjemsted for Oue-Valsgård spejderne, hvor en masse mennesker rumsterede. Jeg tror det var en spejderlejr. Der var blandt andet en campingvogn med fortelt, hvor nogen sad og hyggede sig. Vi kørte videre, ned til Høllet, forbi selvbetjeningsishuset, hvor vi dog ikke stoppede. Selve ruten? Der var meget stejle bakker. Der var løst grus og sand.

Resten kan læses i klubbladet.

Jette Bjærge