2019-06-12 - Classic køretur fra Halkær

2019-06-12 – Classic køretur fra Halkær

Martin og Else havde arrangeret køretur onsdag den 12. Juni med udgangspunkt fra Halkær. Vi mødtes 19 biler og en knallert, som vi lige var ved at tro skulle med på turen, men det var bare en ekstra passager til en af bilerne. Turen gik fra Halkær, over Veggerby til Bislev (tænk for øvrigt at så lille en by, har så stort et mejeri). Vi kørte ad smalle veje gennem skove og langs marker med legende heste, drøvtyggende køer og 3 store Skt. Bernhards hunde, som så ud til at tænke, at med så mange biler, må der også være en plads på turen til os. Alt det grønne på turen så ekstra grønt ud med støvregnens dråber, der glitrede på blade og på strå. Turen gik videre forbi Sebbersund med udsigt udover Halkær Bredning. Derfra forbi Valsted og til Barmer, og videre ad små veje til Staun – her også med udsigt over fjorden. Olie Søren måtte lige holde ind til siden.

Resten kan læses i klubbladet.

Ulla og Ole, Støvring