2019-06-05 - Grundlovstur - En tur til havet

2019-06-05 – Grundlovstur – En tur til havet

Jette og Ove havde arrangeret turen i år. Vi skulle mødes på havnen i Hvalpsund, og være klar til tage med “Mary” over til Sundsøre kl. 10:00. Vi var 23 biler, så det var et flot syn, da vi kørte op ad bakken lige efter færgen. Turen gik nu over Salling og ind til Glyngøre, hvor vi slog os ned på plænen ved havnen. Der var hurtigt linet op med borde og stole, og mange nød deres formiddagskaffe. Efter 3/4 times tid gik turen videre over Sallingsundbroen, nordvest over til Vildsund Strandhotel, hvor vi indtog plænen, og nød udsigten over Limfjorden mens vi indtog vores middagsmad. Lidt før kl. 14.00 satte vi kursen mod Klitmøller og “Cold Hawaii”. Der var nu ingen surfere på vandet. Jeg tror, der var for lidt vind. Dog var der tid til en forfriskning og en is. Pludselig fik vi besøg af en anden veteranbilklub og en amerikanerbilklub, som kom forbi. De stoppede ikke, men vendte kun rundt i rundkørslen ved P-pladsen.

Resten kan læses i klubbladet.

Dorthe Sørensen