2019-06-02 - Sommersøndag ved Grønhøj Kro

2019-06-02 – Sommersøndag ved Grønhøj Kro

Søndag formiddag den 2. Juni så vejret ud til at ville arte sig pænt, så jeg trak Hondaen ud af garagen, og besluttede mig for at køre ned til Grønhøj Kro lidt sydvest for Viborg, ude midt på heden til ”Sommersøndag på Grønhøj Kro”. Et nyt initiativ som Veteranmadammerne” sammen med kroejeren havde sat på skinner. Alle slags køretøjer var velkommen, og der var mange af dem. Temaet var tilbage til 1950erne, hvor Morten Korch stilen var blevet fundet frem, og blev dyrket helt ud i hjørnerne. (Kroen har et museum netop om Morten Korch). Der var opstillet et, fra den tid, omrejsende nostalgi tivoli med skydetelt, børnekarussel, tombola, isbod og meget andet.Øl, vand, kaffe og kage samt pølser direkte fra grillen kunne købes. Flere var mødt op i tidstypisk påklædning, som piftede det hele op, så man følte sig tilbage til den tid. Efter åbningsceremonien kl 13, var der frem til kl 15 fællessang og underholdning fra scenen.

Resten kan læses i klubbladet.

Poul Gross Nielsen