2019-05-26 - Køretur fra Silkeborg

2019-05-26 – Køretur fra Silkeborg

Hanne og Poul havde inviteret til tur i Silkeborg området. Vi skulle starte med kaffe og rundstykker hos Hanne og Poul i Skægkær.Vi var 18 personer og 8 biler. En fin flok til sådan en tur. Det var en noget blæsende og ikke speciel varm dag. Vi kørte fra Skægkær, ind gennem Silkeborg, ud mod Sejs og Svejbæk. En rigtig flot tur langs med vandet.Vi holdt en kort pause på en bakke i Ry, hvor der var en fantastisk dejlig udsigt. Vi blev enige om ikke at spise frokost der, da det stormede helt vildt.Vi sadlede op igen, og kørte videre til Klostermølle. En rigtig flot gammel vandmølle. Der holdt vi en god pause, da vi kunne sidde inde i læ, og der var rigtig meget at se ved møllen.Vi kørte videre op til Himmelbjerget. Vi gik op til tårnet og kunne se ned på søen. Vi mødte faktisk en knallertkører fra Møldrup. Han havde dog haft knallerten på en trailer til Silkeborg, hvor han så havde en aftale med en kammerat, om en køretur til Himmelbjerget. Sjovt. Vi fik vores is og sadlede op igen, og kørte ned i Silkeborg til “Indelukket”, hvor vi fik kaffe og kage. Turen stoppede der, og så der var fri leg hjem.

Tak til Hanne og Poul for en rigtig flot tur, gennem hyggelige byer, skove og på småveje.

Pigalop