2019-05-25 - Åbent hus hos Alley Cats i Viborg

2019-05-25 – Åbent hus hos Alley Cats i Viborg

Vi var inviteret til åbent hus hos Alley Cats i Viborg i anledning af deres 30 års jubilæum. Lidt forsinket, men de ville gerne være klar med deres nye klubhus, så de også kunne vise det frem. Vi var 5 biler og 7 personer fra klubben, der tog imod tilbudet. De 3 biler mødtes hos Pia og Henrik i Møldrup og fulgtes ad derned. De to sidste biler stødte til ved klubhuset. Det er kun ca 2 år siden at de overtog bygningerne, og der er sket meget på de 2 år, men der mangler også stadig meget. Jeg var meget overrasket over hvor mange biler, der var mødt op denne dag. Jeg vil tro, der var omkring 50 stk. Alley Cats var vært ved pølser, brød, kaffe og kage. Øl/Vand skulle vi betale for, hvilket vi fandt meget rimeligt. Spændende at møde folk fra en anden klub og se deres klubhus. Tak for en god dag til Alley Cats.

Redaktøren