2019-05-12 - Limfjordstunellens 50 års jubilæum

2019-05-12 – Limfjordstunellens 50 års jubilæum

På en dejlig solbeskinnet søndag den 12. maj 2019 blev Limfjordstunnelens 50 års jubilæum fejret. Det foregik bl.a. med mulighed for at løbe en halvmaraton, løbe 10 km eller gå 5 km, hvor alle ruter gik gennem Limfjordstunnelen. Arrangementet løb af stablen fra Honnørkajen i Aalborg, og for at der skulle være noget for øjet for de mange tilskuere, løbere og fodgængere – altså ud over at heppe ude på ruten og omkring målstregen, havde Region Nordjylland i samarbejde med Nordjysk Vintage Motor Klub arrangeret, at der skulle holde veteranbiler i gården ved Aalborghus Slot, ligesom bilerne skulle køre gennem tunnelen et par gange, både med og uden VIP gæster. Vi var blandt de heldige, der nåede at melde os til i så god tid, at vi ikke blev omfattet af den begrænsning på ca. 50 biler, der pludselig blev udmeldt, fordi arrangørerne fandt ud af, at nok er slottets gårdsplads stor, men så heller ikke større.

Resten kan læses i klubbladet.

Ulla og Ole