2019-04-18 - Åbning af iskiosken i Hvalpsund

2019-04-18 – Åbning af iskiosken i Hvalpsund

Skærtorsdag den 18. april var der officiel åbning af ishuset på Hvalpsund færgehavn. Traditionen siger, at der kommer 300 – 400 motorcykler, og vi fra Aalestrup Classic Bil og MC Klub stiller op med biler, knallerter og motorcykler, alle i veteranklassen.
Vi skulle mødes på P-pladsen i skoven lige udenfor Hvalpsund. Kl. 10.00 kørte jeg til Farsø for, at hente 127eren (også kaldet “Kællingebilen”). Men ak og ve, den var flad på det ene forhjul, og jeg er en torsk til at bruge luftpumpen, og alle mine hjælpere var væk. Nå, men det lykkedes da at få så meget luft i, at jeg turde køre til Hvalpsund. Kl. var nu 11.30, og jeg var den eneste der var kommet. Der måtte snart ske noget. Kl. 11.58 var vi ved at line op til afgang mod havnen. Ca. 10 knallerter, et par motorcykler og omkring 25 biler. Knallerterne førte an i kortegen og stillede op ved Galleriet, et flot syn, der mødte os, da vi ankom i vores biler.

Resten kan læses i klubbladet.

Dorthe Sørensen