2019-03-06 - Klubaften 6. Marts - Besøg af Maxi Girls

2019-03-06 – Klubaften 6. Marts – Besøg af Maxi Girls

Så lykkedes det igen for Louise og jeg at få tid til at komme i klubben. Denne gang var det pigerne fra “Maxi Girls”, der skulle fortælle om deres køretur fra Breum i Salling til Skagen. Bygholm startede, som altid, med lidt spydigheder.
15 vest- og rygmærkeklædte tøser fra klubben Maxi Girls var mødt, og Anne og Dorthe var klar til at fortælle om turen, der var ca. 200 km lang. Vi startede med at se en kort film om turen. (Filmen kan ses på TV-MidtVest). De var 15 tøser på turen, men mistede dog en i Blokhus, da hun faldt under en koncert med Birthe Kjær og brækkede armen. På anden dagen havde de dog flere problemer med maskineriet, men kom dog videre og nåede helt til Skagen. Herefter fortalte Anne og Dorthe om klubbens opstart, deres maskiner og alt deres udstyr. Klubben startede i 2013-2014 med 2 medlemmer, og i dag er de 45 medlemmer.

Resten af historien kan læses i klubbladet.

Loiuse og Rasmus