2019-02-01 - Tur til Bremen Classic Motorshow

2019-02-01 – Tur til Bremen Classic Motorshow

Vi mødtes 16 mand ved Q8 tanken/grilhytten ved Ringvejen i Viborg kl. ca.11:30. Nogle af os kunne nemt nå, at komme ind på grillen, for at få lidt føde fyldt i mavesækken. Ca. kl 12:00 ankom bussen til opsamling, og vi steg på. Vi havde som sædvanligt booket de bagerste pladser i bussen, og de var heldigvis ledige. Næste stop var Tilst, hvor de sidste 4 personer fra klubben steg på. Så kørtes der ned gennem Jylland, hvor sidste opsamling var Rødekro. Stemningen var god, snakken gik og mobningen var allerede i gang. Der blev også skålet både i øl og kaffe. Sulten meldte sig ud på eftermiddagen, og bussen kørte ind på en rast/cafeteria, som vist nok hed Høga-Berge. Vi fik lidt at spise, og fik gjort toiletbesøg. Næste stop ville være vores hotel. Nogle fik sig en bette lur, og andre skålede lidt. Kl. 19 ankom vi til hotellet, hvor der var udlevering af nøgler til vores værelser, og tasker og bagage blev sat på plads.

Resten kan læses i klubbladet.

Ernst B Jensen