2018-12-12 - Julefrokost

2018-12-12 – Julefrokost

Den 12. december var der kaldt til den årlige julefrokost i klubhuset. Mødetid kl. 18.00. Kl. 17.30 ankom første hold fra Hvalpsund, og vi spottede hurtigt et bord, vi alle 10 kunne være ved. Alle kom til tiden i år! Efter velkomsten blev silden frigivet, og så gik det løs, med sild, øl, snaps, og så videre til fiskefileten, tarteletter, hvidkål med deller, grønlangkål med skinke, og varm leverpostej med champignons. Så blev der en pause i spiseriet. Efter en rygepause på terrassen på altanen (vi rygere er de eneste, der får frisk luft), blev der delt raflebægre ud. Nu skulle vi i gang med “gaveræset”, så efter ivrig bægerslag og afhentning af pakker, og efter at alle gaver var delt ud, blev uret stillet, og det store race blev sat i gang. Nu gjaldt det om at “stjæle” fra hinanden, og det foregik som sædvanlig under megen moro, grinen og snakken. Så kom slutsignalet, og de heldige kunne pakke deres gaver op.

Resten af historien kan læses i klubbladet.

Dorthe Sørensen