2018-12-12 - Julefrokost

2018-12-12 – Julefrokost

Den 12. december var der kaldt til den årlige julefrokost i klubhuset. Mødetid kl. 18.00. Kl. 17.30 ankom første hold fra Hvalpsund, og vi spottede hurtigt et bord, vi alle 10 kunne være ved. Alle kom til tiden i år! Efter velkomsten blev silden frigivet, og så gik det løs, med sild, øl, snaps, og så videre til fiskefileten, tarteletter, hvidkål med deller, grønlangkål med skinke, og varm leverpostej med champignons. Så blev der en pause i spiseriet. Efter en rygepause på terrassen på altanen (vi rygere er de eneste, der får frisk luft), blev der delt raflebægre ud. Nu skulle vi i gang med “gaveræset”, så efter ivrig bægerslag og afhentning af pakker, og efter at alle gaver var delt ud, blev uret stillet, og det store race blev sat i gang. Nu gjaldt det om at “stjæle” fra hinanden, og det foregik som sædvanlig under megen moro, grinen og snakken. Så kom slutsignalet, og de heldige kunne pakke deres gaver op. Så var maden rystet godt på plads, og der var blevet plads til risalamanden, og så blev der ellers gået til fadet igen. Ja, det kunne godt se ud til, at vi ikke havde fået andet at spise! Kaffen blev budt, nydt og snakken gik lystigt, alvorlig snak, drillerier og jokes føg rundt, alt var ved det normale. Konklusion: Igen en god og vellykket aften, sammen med gode venner. Kl. 23.00 var der almindeligt opbrud efter en dejlig aften. Årets fiduspokal gik til Kjeld “Væltepeter”: Et par forgyldte støttehjul. Vi fik en gennemgribende forklaring på, hvorfor det var Kjeld, der skulle have den. Som lidt ekstra var der i år 2 fiduspokaler, den anden var en forgyldt sparegris, der gik til vores kasserer. Også her fulgte der en forklaring på, hvorfor Aage skulle have den. Dog var der nogle, der ikke forstod, at man ikke giver en pengebeholder væk uden penge i! Det blev der hurtigt rådet bod på, for det betyder uheld, og det kan vi jo ikke have! Det var to gode velvalgte emner til, at modtage fiduspokalen 2018: Kjeld, den altid hjælpsomme, gemytlige og gode kammerat, og Aage, den gode og hyggelige kammerat, med dejlig evne til at passe på klubbens penge, og bruge dem på en fornuftig måde. Gavekurven for indlæg til klubbladet gik til Lars Vestergaard, som desværre ikke var tilstede, og derfor fik overrakt gavekurven nogle dage senere.

Dorthe Sørensen