2018-10-10 - Stegt flæsk

2018-10-10 – Stegt flæsk

Dagen startede kl. 10, hvor vi mødtes i klubhuset, og fik dækket borde, med lidt friske blomster og pyntegræskar. Vi var fem – Eva, Åge, Henrik, Jørgen og Jytte, så det gik hurtigt med at få det ordnet, og gjort klar til om aftenen. Vi var 75 mennesker til stegt flæsk med persillesovs, så der var fyldt op i lokalet. Maden var fra Trend Kro, det smagte godt, og der var nok af det, men flæsket var lidt sejt. Det kunne have været lidt mere sprødt, men det var nok fordi, det havde været pakket i varmekasser, for når vi får det på kroen, er det sprødt. Efter spisningen viste Kenneth lidt billeder og video, som Pia og Henrik havde sendt hjem fra USA, hvor de var på tur til stumpemarkeder i Carlisle og Hershey. Herefter var det tid til at Henrik drillede Kjeld lidt. Han havde snakket med Inger om, at hun havde svært ved at få Kjeld til at lave noget, da al hans tid blev brugt på at makke knallerter. Henrik havde læst lidt i Anders And bladet, og fået en lys ide. Bedstemor And brugte en gulerod i en snor på en pind, når hun skulle have hesten til at gå, og Henrik mente at dette princip kunne overføres til Kjeld. Han havde derfor lavet en kasket med en pind og en snor, og i snoren havde han bundet en cigaret. Vi har ikke hørt fra Inger, om det har hjulpet med at få Kjeld til at lave noget, men vi morede os meget over det den aften. Vi havde en rigtig god aften med snak og hygge, og så ellers en kop kaffe til slut. Ida og Emilie sørgede for oprydning og opvask. Det var alle tiders hjælp. Tak for det.

Jytte Kristensen