2018-10-06 - Løvfaldstur

2018-10-06 – Løvfaldstur

Vi mødtes 13 biler i Vammen hos Dorthe og Mads, hvor turen startede med kaffe og rundstykker i deres gildesal. Snakken gik som sædvanligt livlig. Dorthe og hendes far Jens havde sammen lavet turen, som skulle starte kl. 10. Jørgen Krogh fra Farsø hang lidt i bremsen, så det trak lidt ud med at komme afsted. På det første stykke vej gennem Lindum skov til Klejtrup, så vi mange ejendomme med hestehold, mon ikke man er gået over til traktor her på egnen? Efter Klejtrup krydsede vi Hobrovejen og fortsatte til Snæbum, gennem Hannerup til Stenild. Videre til Rørbæk, og efter at have passeret under E45, kom vi til Vebbestrup. Turen fortsatte østpå til Rostrup, og videre nordøst mod Villestrup. Inden da måtte vi gøre holdt, da flere af mændene havde fået “vand i øjnene”.
Jeg har ikke før set Villestrup Gods, men det er afgjort turen værd at køre her omkring.

Resten af historien kan læses i klubbladet.

Ove Haubro