2018-09-12 - Classic køretur - Birger Larsen

2018-09-12 – Classic køretur – Birger Larsen

Onsdag den 12. September var der arrangeret tur til Viborg af Hans Ole Aarup. Vi kørte direkte til Viborg, og fik bilen stillet op til skue foran forretningen. Kort tid efter kom der endnu en bil, der var kommet direkte. Da vi havde ventet lidt, kom hele rækken af biler. Jeg bliver aldrig træt af, at se det flotte syn af så mange klassiske biler i en lang række få sig placeret, så alle kan tage sig bedst muligt ud. Birger bød velkommen og så startede rundvisningen. Den første hal vi kom ind i, var fyldt med forskellige traktorer. Oppe for enden var der knallert reservedelslager. Der var enkelte, der fik handlet lidt. Mændene fortsatte rundt i de forskellige haller, men vi damer trak ned i en dagligstue, fyldt med gamle møbler, blade, magasiner og pynt. Da mændene kom tilbage, fik vi kaffe, og nogle havde bagt kage – andre havde selv med. Inde i den hal var det tydeligt at Birger Larsen er en mand, der elsker at samle. Der var en samling af biler, hverdagsbiler, som vi alle sikkert på et eller andet tidspunkt havde kørt i, en samling af musikinstrumenter, plader, radioer, pladespillere, og ja jeg kunne blive ved. Han fortalte lidt om, hvordan han startede virksomheden op. Virksomheden er nu afhændet, og han laver kun lige lidt for at holde sig i gang, som han sagde. Mange tak for et rigtig godt arrangement.

Jens og Dorthe