2018-09-08 - Lundø Classic Motorshow

2018-09-08 – Lundø Classic Motorshow

Det er lørdag den 8. september 2018. Vækkeuret ringer tidligt, og vi kigger ud af vinduet hjemme i Støvring – jo, solen skinner fra en blå himmel, så vi kan godt køre til Lundø. Morgenbadet bliver overstået, madpakken bliver smurt og hardtoppen sat på Mercedesen for en sikkerheds skyld. Så er vi klar. Vi kører friske afsted, men ak – omkring Aalestrup begynder det at regne. Det var ikke med i planerne. Vi når Sundstrup lige nøjagtig i tide til at følges med de andre ca. 10-12 biler til Lundø. På vejen slutter Kjeld fra Ulbjerg sig til rækken. Det samme gør Holger og Ingrid i deres grønne VW boble. Vi når Lundø, og det drypper en smule, så vi trækker i regntøjet. Men det holder ikke med drypperiet, nej det skal absolut regne i tykke “stråler”. Christa og Bernt har været så forudseende at tage en teltpavillon med, så der kan nogle af deltagerne søge ly.

Resten af historien kan læses i klubbladet.

Ulla og Ole, Støvring