2018-09-08 - Lundø Classic Motorshow

2018-09-08 – Lundø Classic Motorshow

Det er lørdag den 8. september 2018. Vækkeuret ringer tidligt, og vi kigger ud af vinduet hjemme i Støvring – jo, solen skinner fra en blå himmel, så vi kan godt køre til Lundø. Morgenbadet bliver overstået, madpakken bliver smurt og hardtoppen sat på Mercedesen for en sikkerheds skyld. Så er vi klar. Vi kører friske afsted, men ak – omkring Aalestrup begynder det at regne. Det var ikke med i planerne. Vi når Sundstrup lige nøjagtig i tide til at følges med de andre ca. 10-12 biler til Lundø. På vejen slutter Kjeld fra Ulbjerg sig til rækken. Det samme gør Holger og Ingrid i deres grønne VW boble. Vi når Lundø, og det drypper en smule, så vi trækker i regntøjet. Men det holder ikke med drypperiet, nej det skal absolut regne i tykke “stråler”. Christa og Bernt har været så forudseende at tage en teltpavillon med, så der kan nogle af deltagerne søge ly. En del af os er så heldige, at vi kan sidde i Ole Vestergårds lastbil, hvor der er faste bænke. Grethe og Ove har medbragt borde i deres lastbil, så et par borde bliver slået op og kaffebordet dækket. Vi hygger os med rundstykker, kage, kaffe, en lille en til halsen og en masse snak. Det var ikke så ringe endda. Sidst på formiddagen klarer det op, og vi vover os ud på pladsen. Der er ikke så mange køretøjer som tidligere år, og heller ikke så mange boder med ting og sager til salg. Men der er alligevel mange fine biler og knallerter at kigge på. Og nogle ejere der er klar til en god snak om deres køretøjer. Det bliver sommetider noget teknisk, så jeg (Ulla) lærer nogle nye udtryk hver gang – men garanterer ikke for at kunne huske dem, eller vide hvad de skal bruges til. Men vi er sikre på, at arrangørerne var glade for at se os alle. Dejligt for dem, når de har brugt så mange timer på det, at en del vovede sig ud i regnvejret – også alle de friske tøser fra kvindeknallertklubben, som virkelig var blevet våde på køreturen til Lundø. Solen kommer frem, og det bliver faktisk rigtig lunt og dejligt. Lige vejr til at sidde uden for teltpavillonen og nyde sin frokost. Men vejret er lunefuldt, så lidt senere begynder det at dryppe igen. Det er helt utroligt så mange mennesker, der kan stoppes ind i pavillonen for at nyde eftermiddagskaffen og Elses hjemmebag i tørvejr. Og så går snakken livligt igen, lige til vi skal hjem. Så konklusionen er, at selvom det var “strålende” vejr, så havde vi en rigtig god og hyggelig tur til Lundø.

Ulla og Ole, Støvring