2018-08-22 - Weekend i Grønhøj

2018-08-22 – Weekend i Grønhøj

Onsdag den 22. August.
Vi startede fra Højtoften ved 11 tiden, efter at Kenneth og Jørgen havde hentet BelAiren og pakket den. Vi kørte over Aars mod Aggersundbroen, og til rastepladsen på den anden side af broen, hvor vi mødtes med de andre (16 stk.) for at spise vores medbragte middagsmad. Der var fin solskin. Efter frokosten gik turen mod Grønhøj. Klokken var 12:50, da vi forlod pladsen, og kørte efter Brovst, videre op mod Birkelse og Rødhus, og derefter mod Hune. Vi kørte ad Marguritvejen, en rigtig flot køretur gennem klitstrækninger og skov. Nogle enkelte steder kunne vi se vandet. Videre fra Hune mod Saltum, forbi Egnssamlingen, som vi var inde at se sidste år. Så gik turen ellers mod Grønhøj Strand Camping, hvor vi var kl. 14:00. Vi fik udleveret nøglen til hytte 1, og vi fik afleveret de kager til fryseren, som jeg havde bagt til om lørdagen.

Resten af historien kan læses i klubbladet.

Jytte Kristensen