2018-08-19 - Byfestoptog i Farsø

2018-08-19 – Byfestoptog i Farsø

I forbindelse med byfesten i Farsø var der arrangeret optog. Vi mødtes Kl. 10:45 på Go`On tanken. 9 biler i alt, godt klaret, da det var med kort varsel, det var blevet bekendtgjort. De fleste biler var pyntet med flag, og humøret var i top på trods af at det småregnede, men temperaturen var til at have med at gøre. Kl. 11:30 var vi på plads i optoget, som næstsidste nummer, kun Falck var bagved, og det fik Oves lastbil at føle. Falck skød med papirstrimler og bolcher, og det gav en snavset presenning og en bule i hjelmen. Optoget gik gennem hele byen op til plejehjemmet, og så tilbage igen til Søanlægget. Efter optoget var der kaffe på Gøgevej i Hvalpsund, og derefter lavede jeg grillmad. Vi var 9 til spisning, og havde en god og hyggelig dag og aften.

Dorthe Sørensen