2018-08-08 - Køretur fra Aalestrup

2018-08-08 – Køretur fra Aalestrup

27 biler og ca. 50 personer mødtes denne aften kl. 18:30 i Aalestrup, hvorfra Grethe og Ove havde arrangeret køretur. Da vi kørte fra mødestedet, kørte Arne og Inga forrest i deres Alvis, mens Ove kørte bagerst i sin lastbil. Grethe var blevet hjemme i Gedsted, så hun var klar til ryk ind senere på aftenen. Vi kørte til Simested og videre over Guldager. Der var ingen landbrugskøretøjer på vejene, da kornet var høstet, græsset ikke rigtigt var kommet i gang, og majsen ikke klar endnu. Da vi kørte af små veje, var det rart, at der faktisk ikke var noget trafik. Vi kørte af snoede veje, og alle holdt godt øje med hinanden, så turen forløb uden problemer. Vi kørte visse steder så højt oppe, at der var en fantastisk udsigt ud over markerne, hvor vindmøllerne viste, at ikke nok med, at der var dejligt varmt, så var der vindstille. Vi krydsede flere mindre veje, og kørte igennem en gårdsplads, inden vi nåede frem til Aagården.

Resten af historien kan læses i klubbladet.

Tina Bay