2018-08-08 - Køretur fra Aalestrup

2018-08-08 – Køretur fra Aalestrup

27 biler og ca. 50 personer mødtes denne aften kl. 18:30 i Aalestrup, hvorfra Grethe og Ove havde arrangeret køretur. Da vi kørte fra mødestedet, kørte Arne og Inga forrest i deres Alvis, mens Ove kørte bagerst i sin lastbil. Grethe var blevet hjemme i Gedsted, så hun var klar til ryk ind senere på aftenen. Vi kørte til Simested og videre over Guldager. Der var ingen landbrugskøretøjer på vejene, da kornet var høstet, græsset ikke rigtigt var kommet i gang, og majsen ikke klar endnu. Da vi kørte af små veje, var det rart, at der faktisk ikke var noget trafik. Vi kørte af snoede veje, og alle holdt godt øje med hinanden, så turen forløb uden problemer. Vi kørte visse steder så højt oppe, at der var en fantastisk udsigt ud over markerne, hvor vindmøllerne viste, at ikke nok med, at der var dejligt varmt, så var der vindstille. Vi krydsede flere mindre veje, og kørte igennem en gårdsplads, inden vi nåede frem til Aagården,
hvor der var kolde drikkevarer, og god tid til at snakke sammen, og se hinandens biler. Der var mange forskellige biler med på turen. Der var bobler, flydere, Volvoer, en Porsche, en Mascot og andre fine biler. Alle biler, motorcykler og knallerter er heldigvis velkomne i Aalestrup Classic, men på denne tur, var der kun biler med. Det vækker altid opsigt, når vi kommer kørende sammen, men heldigvis er der mest positiv respons. Det er jo ikke alle, der deler vores interesse for sjove, sjældne og spændende biler, og det er vigtigt, at vi giver plads til de andre trafikanter. Efter pitstoppet gik turen igen ud i den flotte kuperede terræn, og selvom solen var ved at gå ned, og temperaturen var dalet en del, nød vi den sidste del af turen, som sluttede i Gedsted, hvor Grethe stod klar med forplejning. Tak for en dejlig aften.

Tina Bay