2018-08-01 - 50cc - Køretur fra Hvalpsund

2018-08-01 – 50cc – Køretur fra Hvalpsund

Uro i garagen del 2.
Nogle tror på Gud, nogle på et liv efter døden, andre på Odin og Thor, men hvem tror på, at vi kan mærke uro i garagen? Efter turen til Fur, var der lidt, der skulle forbedres og udbedres på begge knallerter. Maxien havde jo problemer med at starte, når den holdt i tomgang. Den anden Puch MS50 skulle have et større tandhjul. Louis gik og hyggede med de småreparationer, og jeg kom forbi engang imellem med en kop kaffe. Vi sludrede om den næste tur – den fra Hvalpsund. Vi blev enige om, at Maxien og jeg kunne springe over, så Louis kunne koncentrere sig om den anden knallert, det er jo den, der skal med til Sverige og derfor skal køres til. I samme øjeblik blev stemningen helt forandret. Dimser, der var skruet af, var pludselig væk, da de skulle sættes på plads igen. Det så ud som om Maxien fik en bleg kulør. Da var det vi besluttede, at der måtte satses.

Resten af historien kan læses i klubbladet.

Jette Bjærge